Wie is Bas Dreef?

Met ingang van het nieuwe seizoen is Bas Dreef de nieuwe hoofdtrainer van SV Baarn. Na het persbericht, nu even een korte nadere kennismaking:
“Mijn naam is Bas Dreef, ik ben 40 jaar en kom uit Soest. Ik werk bij Nike in Hilversum en ga binnenkort starten in mijn nieuwe rol als Sportsmarketing Football Operations Manager. Dus ik ben in de gelukkig omstandigheid om werk en passie te kunnen combineren. Ik ben getrouwd met Lizzy en vader van onze 3 zoons: Luca (12), Matteo (9) en David (3)”.

In het persbericht heb je al kunnen lezen dat hij betaald voetbal speelde, voor nationale jeugdteams uitkwam en op het hoogste amataeurniveau in Nederland speelde. En nadat hij zijn eerste ervaringen als trainer bij SO Soest op deed, wil hij nu graag een volgende stap maken als hoofdtrainer, liefst bij een club in de buurt.

Het eerste contact met SV Baarn werd overigens gelegd door Peter Visee, onder wie Bas nog bij Spakenburg heeft gespeeld.

Vanaf nu wil Bas zich verder gaan verdiepen in SV Baarn en de selectie. “Ik hoop uiteraard dat Tom erin slaagt om samen met de jongens lijfsbehoud te realiseren, zodat we van daaruit een vervolgstap kunnen maken in de ontwikkeling van spelers en team”, aldus de aanstaande hoofdtrainer van ons eerste.

Namens iedereen bij SV Baarn feliciteren we Bas met zijn aanstelling en heten we hem welkom bij ons in Baarn. En uiteraard wensen we hem heel veel succes volgend seizoen!