Voetballen in de voorjaarsvakantie

Na het grote succes in de kerstvakantie, zal Hendrin met zijn voetbalschool “Enrique Vamos” ook in de voorjaarsvakantie (22 t/m 25 februari) voetbaltrainingen verzorgen bij SV Baarn.

De voetbalschool Enrique Vamos is voor jongens en meisjes van 5 t/m 14 jaar en zal plaatsvinden op de velden van SV BAARN.

NIEUW KEEPERSTRAINING
Keepers kunnen zich ook aanmelden om gedurende de gehele dag keeperstraining te krijgen van een door Frans Hoek opgeleide keeperstrainer. Ze worden tijdens een partij en/of schietoefening ingezet bij de andere groepen om zo onder begeleiding van de keeperstrainer ook gericht te worden gecoacht in de praktijk.

In kleine groepen zal Hendrin samen met zijn assistent trainers via zijn zelf ontwikkelde methode (STAP) de jeugd op vier onderdelen verbeteren.

S snelheid T techniek A actie P plezier
• Er wordt getraind met verschillende maten voetballen.
• Daarnaast is er uiteraard weer de populaire snelheidsmeter! Een apparaat, waarmee we de schotkracht en de startsnelheid kunnen meten!
• Met quickfeet verbeteren en verder ontwikkelen van sneller handelen en sneller worden met bal.
• Met de goalshot, het verbeteren en verder ontwikkelen van je traptechniek, zodat je makkelijker kunt scoren.

• De voetbalschool is gedurende 5 dagen operationeel van maandag
22 t/m vrijdag 26 februari 2021
• De trainingstijden zijn van 10:00 tot 15:00 uur
• Je kunt per dag, twee, drie of vier dagen of een hele week opgeven.

• Tevens kunnen de deelnemers kans maken op het winnen van medailles of een beker of met de grote wisselbeker naar huis keren! Deze beker zal bij de eerstvolgende volgende vakantie weer ingeleverd worden en de winnaar van de wisselbeker krijgt ook een mooi aandenken om te houden. Ook geven we deze vakantie een paar nieuwe scheenbeschermers weg aan een deelnemer met bijzondere inzet.
• We hebben deze vakantie ook weer fantastisch top / BVO trainers in ons midden om een geweldige voetbalweek te verzorgen.

Tijdens de trainingen zullen de kinderen ingedeeld worden op gelijkwaardig niveau. Hendrin enzijn team zullen iedere speler  tevens individueel begeleiden.
Voor € 29,50 per persoon, per dag zijn de kinderen lekker de hele dag buiten sportief bezig met trainen en bewegen. In verband met Covid-19 verzoeken we ieder graag zelf voor eigen lunch zorg te dragen en een eigen bidon. Drinken zal door de voetbalschool worden voorzien evenals een kleine snack.

Betaling kan per bank naar het rekeningnummer op naam van: Voetbalschool Enrique Vamos, H. Khandan IBAN NL30INGB 0006 34 30 86. Dit kan nu ook nog makkelijker rechtstreeks via de betaallink op de nieuwe website: https://www.voetbalschoolvamos.nl

Men kan tevens het originele voetbalschool tenue bestellen, de prijs per tenue bedraagt € 42,50, gelieve bij bestelling maat en wens door te geven. Uiteraard is dit tenue niet verplicht.

Wij adviseren graag via de website in te schrijven, uiteraard is via e-mail of mobiel (sms, bellen en whatsapp) ook mogelijk:

Website: https://www.voetbalschoolvamos.nl
E-mail: Voetbalschoolenriquevamos@live.nl
Mobiel: 06 84 86 88 88
Met sportieve groet,
Voetbalschool Enrique Vamos
Hendrin Khandan, trainer