SV BAARN 1 NEEMT AFSCHEID VAN GUIDO VISEE

Onder grote belangstelling is zaterdagmiddag afscheid genomen van Guido Visee als speler van het eerste van SV Baarn. Guido heeft 17 jaar in het eerste gespeeld en gedurende die jaren met tal van spelers samengespeeld. Afgelopen zaterdagmiddag kwamen veel van die spelers bij elkaar om een afscheidswedstrijd te spelen: het huidige SV Baarn 1 tegen het Sterrenteam van Guido, bestaande uit oud-spelers.
Wie dacht dat het een makkelijk potje zou worden voor SV Baarn 1, kwam bedrogen uit. Tom Gesgarz stuurde een sterk verjongd team het veld in, terwijl het Sterrenteam (onder leiding van oud-Baarn coach Sandor Augustijn) in de eerste helft aangevuld werd met Guido Visee en Joris Korndewal. Het werd een gelijk opgaande wedstrijd, waarbij je duidelijk kon zien dat de “oudjes” het nog lang niet verleerd waren en bij vlagen lieten zien (nog steeds) over veel kwaliteiten te beschikken.
Het werd uiteindelijk 3-3, waarbij aangetekend dat de mooiste aanval van de middag kwam van het Sterrenteam en op zeer fraaie wijze door Jacco Engelsman werd afgerond. Pas laat in de tweede helft kwam het eerste weer op gelijke hoogte, dankzij…..Guido Visee. Zijn laatste treffer voor het eerste, waarna de publiekswissel volgde. Na afloop van de wedstrijd vormden alle spelers een mooie erehaag en verliet Guido het veld. Daarna volgenden de speeches en cadeau’s en kon de derde helft beginnen. De foto’s in het album op onze Facebookpagina zijn van commentaar voorzien.

Einde van een mooie periode: dankjewel Guido, namens iedereen, we hebben al die jaren van je spel en persoonlijkheid genoten!!!
⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️