Sportmedisch spreekuur op dinsdag

Vanaf dinsdag 3 september na de zomervakantie is er weer een wekelijks fysiotherapeutisch sportspreekuur bij S.V. Baarn. Het spreekuur wordt verzorgd door Michael van der Veer van FTB Sport Medisch Centrum. Aan het spreekuur zijn geen kosten verbonden.
Komend seizoen vindt het spreekuur dus op een andere dag en tijdstip plaats. Dinsdag ipv woensdag.

Wat houdt het fysiotherapeutisch sportspreekuur in?
Tijdens het spreekuur is er ruimte voor het beoordelenvan (acute) blessures en adviseren wij welke

maatregelen genomen kunnen worden om zo snel en verantwoord mogelijk het voetballen te kunnen hervatten. Daarnaast staan we natuurlijk klaar om vragen te beantwoorden omtrent klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat waarop een vrijblijvend advies volgt. Het spreekuur is vrij toegankelijk en kosteloos, er hoeft  dus geen afspraak gemaakt te worden. Indien verder onderzoek of behandeling noodzakelijk wordt geacht, kunnen deze vergoed worden door de zorgverzekeraar.

Kom gerust langs
Het spreekuur is toegankelijk voor alle leden van S.V. Baarn. Heeft u of uw kind een blessure opgelopen? Aarzel dan niet om voor vrijblijvend advies en onderzoek langs te komen. Indien u het nog even wil aankijken is dat natuurlijk ook goed. Na 3 tot 5 dagen zouden de klachten normaal gesproken moeten afnemen. Houden de klachten langer dan 1 week aan, kom dan gerust langs op
het spreekuur. Snelle beoordeling en advies en/of eventuele behandeling verkleint de kans op groter letsel.
Komen bovenstaande tijden niet uit of wilt u liever graag direct een afspraak inplannen? Dan zijn wij
te bereiken via FTB Sport Medisch Centrum.

Met sportieve groet,
Michael van der Veer en Marcel Nowee
Sportmedische begeleiding SV Baarn