Recreantenvoetbal (voor ouders en ieder ander)

Sta je te kijken bij je zoon of dochter en zou je zelf ook weer op het veld willen staan? Zin om te voetballen, maar wil je niet je weekend ervoor opgeven? Dan is recreanten voetbal 7×7 zeker voor jou!
Lekker partijtje doen, biertje na afloop en veel gezelligheid.

Op vrijdag 6 en 13 maart start SV Baarn een proef met recreanten voetbal. We zijn op zoek naar teams van minimaal 7 spelers met een leeftijd van boven de 30 jaar oud.

De eerste 2 keren zullen er partijtjes worden gespeeld door de groepen die aanwezig zijn. Graag willen we hiervoor zoveel mogelijk mensen enthousiasmeren! Na de 2 proefdagen zullen op vrijdag 20 maart de eerste echte wedstrijden gespeeld worden en willen we definitieve inschrijvingen hebben van de teams.

Dus, lijkt het je leuk om met collega’s of vrienden mee doen en een balletje te trappen; kom dan op vrijdag 6 en/of vrijdag 13 maart naar SV Baarn. Om 20.15 uur zullen de eerste wedstrijdjes starten.
Mocht je nog geen team hebben, kom dan ook, want mogelijk kunnen een aantal teams nog spelers gebruiken of kunnen we van de enkelingen een mooi team maken.

Vanaf het moment dat de competitie op vrijdag 20 maart van start gaat vragen we een contributie van €40,- per deelnemer voor de rest van het seizoen. De data waarop competitie gespeeld gaat worden zijn de volgende:
20, 27 maart
3, 17 april
15, 29 mei
5, 12 juni

Uiteraard is de kantine na afloop geopend voor een lekker drankje.

Hopelijk tot 6 of 13 maart bij SV Baarn!