RAYMOND DE RUYTER “STEUNPILAAR” VAN SV BAARN!

Afgelopen zondag tijdens het Friends Tournament, werd Raymond de Ruyter verrast. Vanwege zijn verdienste voor de club kreeg hij de “Steunpilaar” uitgereikt. Dat is een bokaal voor de vrijwilliger die zich op uitzonderlijke wijze gedurende meerdere jaren verdienstelijk heeft gemaakt voor de vereniging. Deze bokaal werd eind jaren 80 voor het eerst uitgereikt en voor de laatste keer in 1997. Daarna is de bokaal dus meer dan 20 jaar min of meer in de vergetelheid geraakt. Totdat Michel van Grinsven onlangs de bokaal weer vond en er direct mee aan de slag ging en steun vond bij het bestuur.
Hij benaderde vervolgens de vaste bezoekers van de “Ronde Tafel” om deze waardering voor de vrijwilligers weer opnieuw in het leven te roepen. En dus mocht Raymond de Ruyter uit handen van Nico Thomassen (ruim 70 jaar lid van onze vereniging!) en Theo de Man deze prijs voor zijn jarenlange inzet voor de club in ontvangst nemen. Raymond is al decennia verbonden aan Baarn. Eerst als speler van Limvio, hij speelde jaren in het eerste en later bij Greenstars en bij SV Baarn als leider en als vaste assistent scheidsrechter bij het eerste. Daarnaast zet hij zich ook enorm in voor de EvenementenCommissie en fluit regelmatig ook nog een wedstrijdje. En als je ergens mee zit, kun je altijd een beroep doen op Raymond.

Beste Raymond, ontzettend bedankt voor je inzet en nimmer aflatende enthousiasme. Je bent voor ons een echte ‘steunpilaar’ en we hopen dat je nog heel lang bij de vereniging blijft! Gefeliciteerd, dit heb je met recht verdiend!!