PERSBERICHT: Bas Dreef nieuwe trainer SV Baarn

In haar zoektocht naar een opvolger voor Tom Gesgarz is de Technische Commissie van SV Baarn al klaar: Bas Dreef is de nieuwe trainer voor volgend seizoen.

Dreef komt van SO Soest, de club waar hij in de jeugd zijn voetbalcarrière begon. Als speler heeft hij betaald voetbal gespeeld bij Ajax, RKC en Top Oss, speelde in diverse nationale jeugdteams en op topamateurniveau bij Spakenburg, DOVO en SO Soest. Na zijn actieve spelersloopbaan behaalde hij de benodigde trainer-coach diploma’s en begon Dreef als assistent bij SO Soest 1. Vervolgens deed hij ervaring op bij de JO19-1 en het tweede van SO Soest. Inmiddels heeft hij het diploma UEFA-B behaald en maakt nu dus de overstap als hoofdtrainer bij SV Baarn.

Bas Dreef wordt de tweede trainer die bij SV Baarn als hoofdtrainer debuteert. “Deze aanstelling sluit perfect aan bij mijn ambitie om hoofdtrainer te worden. En dan het liefst bij een zaterdagclub in de buurt. De doelstelling van Baarn spreekt mij aan, het is een mooie club met ambities en ik ga mijn uiterste best doen om mijn steentje bij te dragen in het realiseren daarvan”, aldus Dreef. Voor de nieuwe trainer ligt in Baarn de mooie uitdaging te wachten om van de promovendus een stabiele derdeklasser te maken.

“Met Bas zijn wij ervan overtuigd de juiste opvolger binnengehaald te hebben. Het is allemaal snel gegaan omdat het gevoel vanaf de eerste minuut goed was. Nadat ook een afvaardiging van de spelers met Bas gesproken had en een positief advies aan ons uitbracht, stonden wat ons betreft alle seinen op groen. Zijn ervaring bij SO Soest als trainer sluit aan bij onze doelstelling om zoveel mogelijk jeugd door te laten stromen naar de senioren. De lijn die we met Tom Gesgarz hebben ingezet wordt zo voortgezet. Wij kijken uit naar de samenwerking met Bas”, aldus Richard Hop van de Technische Commissie van SV Baarn.