Mooie prijs winnen

Sinds oktober hangen er posters in het clubhuis en in de kleedkamers over de energiewedstrijd. Die ‘battle’ voeren we met de andere sportverenigingen in Baarn. Op de posters staat: ‘Wij zijn Baarn, wij zijn de groenste. Willen we winnen? Douche dan niet langer dan 5 minuten.’ Het lijkt te werken, want we staan niet meer onderaan.

Nog een paar maanden
We staan nu derde, achter TOV en Eemboys. Nog genoeg te doen dus, want we gaan natuurlijk voor de winst. Tot 28 januari hebben we nog om kampioen te worden. Wat moeten we daarvoor in elk geval doen:

• Douche niet te lang
  • Doe altijd de lichten uit als je weg gaat.

Wat is de prijs?
De winnaar van de EnergyBattle krijgt maar liefst €1000,-. Daar kunnen we weer veel mooie dingen mee doen om nog meer energie (en dus nog meer geld) te besparen. En doen we het niet voor het geld dan toch zeker voor het milieu. Want: Wij zijn Baarn, wij zijn de groenste!

Lees ook: