LAATSTE TRAINING TOM GESGARZ BIJ SV BAARN

Donderdag 28 mei 2020 zal onze hoofdtrainer Tom Gesgarz de laatste training verzorgen voor de selectie. Er komt dan een eind aan een mooie periode van drie jaar samenwerking.

Tom is in 2017 bij ons gestart als beginnend hoofdtrainer. Een uitdaging voor beide partijen. Met de overstap van het zondag naar het zaterdagvoetbal zijn we met een frisse start begonnen.

Het eerste jaar stond in het teken van iedereen weer op het trainingsveld te krijgen en plezier in het voetbal weer terug te brengen. Ook de overgang van jeugdspelers naar de senioren te bevorderen had grote prioriteit. Dit is gelukt mede door grote inspanning van Tom. Sportief deden we het eerste jaar op zaterdag leuk mee in de 4e klasse.

Het tweede seizoen wilden Tom en SV Baarn oogsten en promoveren naar de 3e klasse. De club was er klaar voor! Na een prachtig seizoen haalden we de nacompetitie. Ik krijg weer kippenvel als ik aan de drie wedstrijden terugdenk en met name de eerste wedstrijd tegen RKAVIC. Daarnaast natuurlijk de prachtige finale tegen Kockengen. De promotie was gelukt. De ontlading binnen de club enorm. Gelukkig hebben we de foto’s en de beelden nog.

Het huidige seizoen in de 3e klasse was loodzwaar. Op het moment van het uitbreken van de Corona stonden we één-na-laatste. Door het niet laten uitspelen van de competitie kunnen we volgend seizoen weer in de 3e klasse uitkomen. Of we het op eigen kracht gered zouden hebben om in de 3e klasse te blijven zullen we nooit weten.

Donderdag 20 mei dus de laatste training van Tom. Gelukkig heeft Tom na het abrupte stoppen van de competitie door de Corona nog drie weken kunnen trainen met de groep waar hij drie jaar lief en leed mee heeft gedeeld. Na donderdag zal Bas Dreef de selectie overnemen van Tom en met de groep nog de maand juni gaan trainen.

Voor mij persoonlijk zijn de afgelopen drie jaar de mooiste en prettigste geweest als lid van TC tot nu toe. Tom is een ontzettend fijn mens om mee te werken, er is tussen ons nooit een onvertogen woord gevallen en we liepen na overleg altijd weer lachend de deur uit. We hebben samen een prachtige ontwikkeling van de club doorgemaakt de afgelopen drie jaar.

Het is niet de bedoeling dat we donderdag massaal afscheid gaan nemen van Tom. De huidige regels staan dit helaas niet toe. Op een later moment gaan we als club nog zeker op gepaste wijze afscheid nemen.

Ik denk dat ik namens de hele club, van jong tot oud, Tom mag bedanken voor de geweldige inzet en alles wat hij voor onze club heeft betekend.

Tom,

Tom Gesgarz

heel veel succes bij je nieuwe club Veenendaal!

Richard Hop
Voorzitter Technische Commissie – SV Baarn