Kom ook naar het Oranjefestival!

Aankomende zaterdag is het zover: het Oranje Festival. Dit evenement is in samenwerking met de KNVB en draagt het motto: ‘Ga voetballen als Oranje’. Alle leden (t/m O13) zijn welkom, maar ook niet-leden mogen gewoon meedoen. Allemaal helemaal gratis.

De dag begint om 9:00u en duurt tot 12:30u en zal uit twee delen bestaan (dit zijn de juiste tijden, op de aanmeldpagina staat er wat anders..). Het ene gedeelte zal bestaan uit wedstrijdjes. En het andere gedeelte uit voetbaloefeningen en -spelletjes.

Om deel te nemen aan het Oranje Festival is aanmelding vereist. Dit kan eenvoudig via de site . Wij hopen natuurlijk op zoveel mogelijk aanmelding voor zaterdag.

Naast alle leden, zijn ook vriendjes en vriendinnetjes, neefjes en nichtjes welkom. Uiteraard dienen zij zich ook aan te melden via de bijgevoegde link ⚽️⚽️⚽️

Let op; kom zoveel mogelijk in een oranje shirt! bijna “verplicht” 😁⚽️

Opgeven kan hier.