KANTINE ZOMERUITVERKOOP!

We gaan diverse artikelen uit de kantine uitverkopen. Het terras mag weliswaar per 1 juni weer open, de kantine blijft echter nog dicht. Maar we zitten met een aardige voorraad waar we vanaf willen. Zoals bijvoorbeeld die 40 Amstel-kratten, want met ingang van het nieuwe seizoen gaan we helemaal over op Heineken, van de tap. En zo zijn er nog meer artikelen die we willen uitverkopen.

Daarnaast het zal je ook duidelijk zijn, dat we momenteel van alles bedenken om aan inkomsten voor de club te komen. Waarbij alle beetjes helpen. Dus als je SV Baarn wilt steunen, doe dan mee met de Zomeruitverkoop en plaats een bestelling. Bel even met Michel van Grinsven, hij vertelt je graag alles over deze ludieke actie.

Je kunt op afspraak je bestellingen op de club ophalen, of na 1 juni met je team op het terras nuttigen (met 1,5 meter onderlinge afstand), maar je kunt ook kiezen voor GRATIS thuisbezorging. Betaling kan alleen met PIN, bij aflevering.

We rekenen op jouw steun aan onze mooie club!