In memoriam: Jan Dijkhuizen

Ons bereikte het bericht dat enkele dagen geleden Jan Dijkhuizen is overleden. Jan is oud-, lid, speler, leider en vrijwilliger van BVV Baarn.

Onderstaand één van de reacties op zijn overlijden, dat vandaag verscheen op de Facebookpagina van Historie Voetbal Baarn, geplaatst door Eric Zijlstra.

Guido van den Berg:
Jan Dijkhuizen was een echte Blaauw Gele, BVV Baarn man. Hij is door de jeugd helemaal naar Zondag Een geklommen. Ik heb hem pas leren kennen toen hij al was gestopt. Niet alleen bij Baarn, maar ook als vader van Mirjam en als buurman van Jurgen Clephas, mijn maatje die bij mij om de hoek woonde.
Jan betrok zich bij onze A1, en samen met Baltus Burgman, Wim v d Biezen en Bram v d Wetering, maakten ze onze leiding uit. Helaas zijn er nu dus al drie grote mannen gestorven. Jan schreef alle wedstrijd samenvattingen voor de krant. Zondags was hij leider van het eerste. In de eerste paar jaren dat ik als junior mee mocht, en later als senior, zorgde hij ervoor dat ik niets te kort kwam. Zijn gevoel van humor en vriendelijkheid spraken boekdelen, en hij zorgde ervoor dat zelfs mijn Engelse vrouw Gaynor zich thuis voelde in de kantine tijdens het v d Biezen toernooi. Samen met zijn vrouw Ank kwam hij helemaal van Veldhoven langs. Hij was erg geliefd en wij zullen zijn warmte erg missen.

Via onderstaande link kun je het vollledige bericht lezen op Facebook: https://www.facebook.com/groups/131249644027724

Wij wensen de familie van Jan en al onze leden die hem hebben gekend, heel veel sterkte.

Bestuur SV Baarn