Welkom bij de Greenstars!

Het is weer mogelijk om je kind in te schrijven als lid van voetbalclub SV Baarn.

Bij SV Baarn kunnen jongens en meisjes vanaf 4 jaar terecht om met behulp van onze zeer bekwame en enthousiaste trainers en prima faciliteiten lekker te komen voetballen. Kinderen van 4 tot en met 6 jaar spelen bij de Greenstars.

Op de woensdagmiddagen en vrijdagmiddagen wordt er getraind en op zaterdagochtend worden in een interne competitie (altijd bij SV Baarn dus) wedstrijden gespeeld. We proberen de kinderen zoveel mogelijk op leeftijd en speelsterkte in te delen zodat iedereen de ruimte krijgt om zich te ontplooien en hetzelfde spelplezier ervaart.

Wil je een keer meetrainen om te kijken of het leuk is? Dat kan natuurlijk, gratis en vrijblijvend. Stuur ons wel even een mailtje. Dan weten we van je komst.

Elke zaterdagochtend spelen de Greenstars hun eigen Champions League  (in tenues van verschillende topclubs, beschikbaar gesteld door de club). Er worden teams van 5 kinderen geformeerd die 4 tegen 4 spelen (om ervoor te zorgen dat de kinderen veel balcontacten hebben).

Wanneer je vragen of aanvullende informatie nodig hebt kun je dat uiteraard laten weten.

Floris Millenaar - floris1974@gmail.com.
Hendrin Kahndan – hendrin21@hotmail.com

Klik op deze link en je komt op de juiste pagina om aan te melden: https://www.svbaarnvoetbal.nl/aanmelden/

Bij de Greenstars van SV Baarn worden de trainingen verzorgd door Hendrin Khandan, een zeer ervaren jeugdtrainer en zijn assistenten. Hendrin is sinds 2019 betrokken bij SV Baarn na jarenlang werkzaam te zijn geweest bij HC & FC Victoria Hilversum en BFC Bussum. Met zijn jarenlange ervaring bij genoemde clubs en zijn stages bij Betaald Voetbalorganisaties waaronder AFC Ajax, is hij de aangewezen persoon om jouw kind goed te leren voetballen!

Bij de Greenstars van SV Baarn worden de trainingen ook verzorgd door Rik van der Horst, ook een zeer ervaren jeugdtrainer, jarenlang werkzaam geweest bij de bovenbouw van FC Utrecht als trainer en coach, was tevens werkzaam bij vv Jonathan (Zeist) als coördinator van de jeugd en trainer/coach van verschillende teams.
Deze toppers worden bijgestaan door enthousiaste jeugdspelers die van hen de kneepjes van het vak leren om later zelfstandig teams te trainen en te coachen.

Wil je je kind een keer een proeftraining laten meemaken? Stuur dan een email naar onderstaande e-mailadres of bel onderstaand nummer. Of kom gewoon langs op woensdagmiddag en laat je zoon of dochter die nieuwe vriendjes uit de klas gezellig meenemen!

Voor meer informatie over de Mini’s kun je contact opnemen met:
Floris Millenaar - floris1974@gmail.com.
Hendrin Kahndan – hendrin21@hotmail.com

YouTube impressie Greenstars SV Baarn: https://youtu.be/acjZY70fOeI