GEZOCHT: VRIENDENTEAMS!

Wil jij met je vrienden in een eigen VRIENDENTEAM lekker voetballen bij SV Baarn op zaterdag of zondag? Meld je dan nu met een team aan!
We zijn op zoek naar liefhebbers die wat minder verplichtingen willen, maar wel met veel plezier een balletje willen trappen in een VRIENDENTEAM. Wij zorgen bij SV Baarn dat je na elke thuiswedstrijd een geweldige DERDE HELFT krijgt aangeboden van de club!

MELD JE NU AAN EN ONTVANG EEN FANTASTISCH WELKOMSTKADO!!
Als jij je met een heel team vΓ³Γ³r 15 juni aanmeldt bij SV Baarn ontvang je de volgende bonussen:
β–  10% korting op je contributie in het eerste jaar
β–  voor totaal €1000,= muntjes aan bartegoed voor het team, verdeeld over het seizoen
β–  een eigen zak met intrapballen, bedrukt met teamnaam
β–  uitwonende studenten profiteren nog eens extra op het studententarief van SV Baarn
Actievoorwaarden: zie onderaan dit bericht

Als Vriendenteams zich aanmelden, dan zorgen we ook voor regelmatige leuke activiteiten na jullie wedstrijd, zoals een DJ, bbq of een feestje met een thema dat helmaal past bij jullie team.
SV Baarn zoekt VRIENDENTEAMS in de leeftijdscategoriΓ«nΒ O17, O19, studenten en senioren.

Wil jij in een Vriendenteam spelen en heb je hulp nodig bij het samenstellen van een eigen Vriendenteam, laat het ons dan even weten! Bijvoorbeeld als je net geslaagd bent, straks gaat studeren en wonen buiten Baarn maar toch in het weekend met je vrienden wilt voetballen. Laat het ons weten en we helpen je op weg!

Nogmaals: meldt jezelf en je team aan vΓ³Γ³r 15 juni in verband met het sluiten van de overschrijdingstermijnen van de KNVB!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Evert Jan Stagge of Paul Korpelshoek.Β Of sneller, stuur een appje aan de SV Baarn Whatsapp Service: 06 82 96 55 33.

SV Baarn…de leukste VRIENDENCLUB!

Actievoorwaarden:
* De campagne is bedoeld voor nieuwe leden, dat wil zeggen: spelers die in de afgelopen 12 maanden geen lid geweest zijn van SV Baarn
* OverschrijvingenΒ moeten volgens de regels van de KNVB vΓ³Γ³r 15 juni plaatsvinden
* Het selectie- en indelingsbeleid voor bestaande teams en leden van SV Baarn verandert niet, conform het Jeugdplan
* Korting voor nieuwe leden op het lidmaatschap geldt in het 1e contributiejaar, seizoen 2020-2021
* Om in aanmerking te komen voor het bartegoed, zijn minimaal 11 nieuwe leden nodig die gezamenlijk als Vriendenteam worden ingeschreven
* Leden van een Vriendenteam zijn automatisch ook lid van de KNVB, zodat dezelfde regels van toepassing zijn
* Organisatie van “de derde helft” gaat altijd in overleg met de EvenementenCommissie of het bestuur van SV Baarn
* Deelname aan KNVB-competitie of alleen onderlinge vriendschappelijke wedstrijden tegen andere Vriendenteams is mogelijk