GERBEN DE RADDER GESLAAGD!!

We zijn zeer verheugd te kunnen melden dat de fysio van ons eerste gisteren geslaagd is voor het diploma “Verenigingsscheidsrechter KNVB”.

Op zijn eigen verzoek heeft Gerben de cursus gevolgd en toog afgelopen winterperiode diverse keren ‘s-avonds naar Amsterdam voor het volgen van de theorielessen. Het blijkt een pittige cursus te zijn. Na diverse praktijkopdrachten, onder andere door wedstrijden bij SV Baarn te fluiten, mocht hij deze week examen doen bij BFC. En daar staat hij dan: als gediplomeerd scheidsrechter mag Gerben nu wedstrijden tot en met de 1e klasse fluiten…!!
En waar de meesten een her moesten maken, slaagde Gerben in één keer.
Wow, een fantastisch resultaat, van harte gefeliciteerd!
We mogen bij SV Baarn heel blij zijn met mensen zoals jij. En we hopen dat er nu meer liefhebbers komen die ook verenigingsscheidsrechter willen worden, want we hebben ze hard nodig in het nieuwe seizoen.