EnergyBattle Baarn: we staan onderaan

Deelnemers aan de EnergyBattle Baarn kwamen op woensdag 25 september bij elkaar. Onder andere om de tussenstand door te nemen. Voor SV Baarn slecht nieuws: we staan op dit moment onderaan.

Hoe wordt de score bepaald?
De organisatie van de EnergyBattle heeft een systeem om te kijken wat de clubs aan elektriciteit verbruiken. Wat we nu verbruiken vergelijken ze dan met het gemiddelde verbruik van de afgelopen 3 jaar. Stel: we verbruiken nu in september 1000 Kilowattuur (kWh). En de afgelopen 3 jaar was dat verbruik in september gemiddeld 1200 kWh. Dan hebben we nu in september 20% bespaard in vergelijking met de afgelopen 3 jaar. De club met het hoogste besparingspercentage staat bovenaan.

Hoe gaan we winnen?
We staan nu onderaan. Dat willen we natuurlijk niet, want we willen elke wedstrijd graag winnen. Ook deze. Hoe kunnen we deze wedstrijd winnen? Bijvoorbeeld door:

• niet te lang te douchen
  • het licht uit te doen als je weg gaat uit de kleedkamer
  • apparaten uit te zetten als die niet gebruikt worden, bijvoorbeeld als je bardienst hebt

Lees ook dit artikel over onze deelname aan de Energy Battle Baarn.

Met zijn allen gaan we er tegenaan om deze wedstrijd te winnen. Want: wij zijn SV Baarn, wij zijn de groenste.