Eerste speelronde Baarn Sevens groot succes!

Baarnse Tijgers en SV Hangover ’96 doen goede zaken

Vrijdag 11 september j.l. was de eerste speelronde van de Baarnse 35+ voetbalcompetitie. Favoriet SV Hangover ’96 deed goede zaken in de eredivisie door met 7-4 te winnen in spectaculaire wedstrijd. In de 1e divisie wonnen de ervaren Baarnse Tijgers ook hun eerste wedstrijd overtuigend met 4-1.

Na een lange zomerstop stonden de eerste 4 wedstrijden op het programma. De vrijdagavond begon om 19.30 uur met de wedstrijden Baarnse Tijgers – Baarn Bastards. De uitslag werd 4-1 in het voordeel van de Baarnse Tijgers. De toeschouwers konden zien dat het team onder leiding van speler/coach Jos Holthaus goed op elkaar ingespeeld waren en waren daardoor een maatje te groot voor de Baarn Bastards. In de eredivisie trapten op dezelfde tijd het Woensdagavond Team en C.H.O.B.E.G. ’20 af. Deze wedstrijd werd een ware thriller waar scheidsrechter Sjoerd Kruis zijn handen vol aan had. De wedstrijd eindigde in 5-5 gelijkspel.  Vooral de duels tussen C.H.O.B.E.G. ’20 verdediger Arjan Radder en de behendige aanvaller van het Woensdagavond Team Matteo Novello waren van hoog niveau.

Na deze wedstrijden begonnen om 20.30 uur de andere teams. In de eredivisie van de Baarn Sevens 35+ competitie speelde Boca Senior tegen favoriet SV Hangover ’96. Na een vroege voorsprong van Boca Senior dreef de kwaliteit van SV Hangover ’96 toch boven. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een 7-4 eindstand en heeft het publiek kunnen genieten van de vele mooie goals. In de 1e divisie speelden Team de Reut en FC Weekdieren tegen elkaar, onder leiding van scheidsrechter Joris Korndewal maakten zij er een spannende wedstrijd van. Na twee keer 25 minuten stond er 3-3 op het scorebord, dit mede door een zeer discutabel doelpunt die toch werd toegekend door de arbiter.

Na de wedstrijden werden alle wedstrijden nog een keer goed doorgenomen onder het genot van een hapje en drankje. Deze 3e helft werd afgelopen vrijdag duidelijk gewonnen door het Woensdagavond Team. Vrijdag 25 september 20.00 uur staat er weer een training op het programma. Ben jij 35+ en lijkt het je ook leuk om eens in de maand te voetballen? Kijk dan snel op www.baarnsevens.nl voor meer informatie.

Standen en uitslagen van 11 september:

Eredivisie

  1. SV Hangover ’961-3
  2. Woensdagavond Team1-1
  3. H.O.B.E.G. ’201-1
  4. Boca Senior1-0

SV Hangover ’96 – Boca Senior                      7-4
C.H.O.B.E.G. ’20 – Woensdagavond Team     5-5

1e Divisie

  1. Baarnse Tijgers1-3
  2. FC Weekdieren1-1
  3. Team de Reut1-1
  4. Baarn Bastards1-0

Baarnse Tijgers – Baarn Bastards                   4-1
FC Weekdieren – Team de Reut                     3-3