Een bericht uit de kantine

Na een geweldig slot van het vorig seizoen met als hoogtepunten de supersaterday’s, promotiefeest van ons eerste (Wat een geweldig verenigingsfeest werd) en het geweldige slotweekend met het Nefkens-toernooi, afscheidswedstrijd Guido en het afsluitende friendstoernooi ben ik inmiddels wel weer aardig ingeburgerd bij de club. Al was ik natuurlijk niet heel lang weg geweest. Toch waren er in het begin nog een hoop mensen vreemd voor me. Maar dat werd al snel vertrouwd. Met een filmpje (Met alle gemaakte bar team selfies van elk weekend) heb ik alle ouders bedankt die bijgedragen hebben aan de kantinediensten van het afgelopen seizoen. Ook in het laatste mega drukke weekend ben ik door sommige geweldig geholpen en zonder hun naam te noemen wil ik ze hierbij alsnog ontzettend bedanken. 

Na twee weken vakantie ben ik daarna begonnen met de zomeropruiming/schoonmaak. En had ik alle tijd om eens goed de boel aan te pakken.

Zo is er nu één centrale plek voor de gevonden voorwerpen. Naast de toiletten, tegenover de garderobe is er een ruimte waar alles is uitgestald. Ben je iets kwijt, kom dan gerust even kijken.

We hebben nu twee speelhoeken. Voor de oudere jeugd natuurlijk de hoek met Playstation, tafelvoetbal en pingpongtafel. Helaas zijn er geen controllers aanwezig. Maar met een eigen meegenomen controller is dat probleem natuurlijk opgelost. Let op!! Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade of vermissing hiervan. 

Voor onze jongste leden is er nu een plek bij het scherm van onze beamer, waar ook een tv staat en er ouderwets video’s bekeken kunnen worden. Ook staat er een doos vol met spelletjes, leesboeken en donald ducks. Een speciale tekentafel mag daarbij dan ook zeker niet ontbreken. Ook op de woensdagmiddag waar we dit seizoen open zijn van 15.00 uur tot 18.00 uur kan er van deze mogelijkheden gebruik worden gemaakt. Graag hou ik me aanbevolen mocht u iets voor deze twee jeugdhoeken willen doneren aan speelgoed of andere leuk bruikbaar materiaal (Bijvoorbeeld controllers voor de Playstation).

Er is ook een nieuw kantinerooster gemaakt. Deze is nu zo gemaakt dat elk team één keer aan de beurt komt. Wel zijn de diensten aangepast. Vooral bij de thuiswedstrijden van ons eerste elftal zal het langs de lijn wat drukker worden. Dit gaan we natuurlijk ook merken in onze kantine en heb daarvoor wat aanpassingen gedaan in de roostertijden. Dit is natuurlijk terug te vinden op onze website. Mocht je als team er niet uitkomen bij een bepaalde datum zou je natuurlijk eerst kunnen kijken of je met een ander team van datum kunt wisselen. Geef dat wel altijd even door. Mocht dat ook niet lukken zal ik daarna eerst kijken of er toch niet iets anders te regelen valt. Ook voor onze vaste barcrew zoeken we uiteraard nog mensen. Mocht je daarvoor geïnteresseerd zijn hoor ik dat graag. Vooral met net zoveel evenementen als vorig jaar zou het fijn zijn om deze groep wat groter te maken. 

Een kantine heeft natuurlijk ook bepaalde gedragsregels. Ons bestuur heeft zich aan de KNVB reglementen te houden. Wat natuurlijk ook vrij logisch is. Alle regels zijn opgehangen in de kantine. Een regel wil ik vast met u delen. We hebben een mooie rokers dugout naast het terras. Tijdens onze jeugdwedstrijden mag iedereen die rookt dus daar zijn sigaretje roken. Ook mogen er van de KNVB geen personen achter de bar staan die jonger zijn dan 18 jaar. Dit verschilt met de landelijke bepaling van 16 jaar. U begrijpt de we ons hier wel aan moeten houden.  

We hebben nu ook onze vaste openingstijden aangegeven bij de ingang van de kantine. Toch zijn er ook altijd andere momenten dat het gewenst is om gebruik te kunnen maken van de kantine. Mochten die er zijn met bijvoorbeeld ingelaste of oefenwedstrijden kan dat aan mij doorgegeven worden. Het zouden achteraf altijd gemiste kansen zijn als dat vergeten word. 

Ook voor suggesties, speciale team activiteiten (Bijv. een broodmaaltijd) of voor iemand met bepaalde allergieën zou ik dat graag met u willen  bespreken wat de eventuele mogelijkheden daar voor zijn. 

Het laatste wat ik u voor nu nog wil vertellen is dat er op zaterdag niet meer gevraagd hoeft te worden naar limonade of thee. Dit zal automatisch klaar staan. Thee word er gemaakt voor alle teams vanaf 16 jaar.Dit zal klaar staan in de rust bij het terras. Voor alle teams tot 12 jaar zal er limonade klaar staan op het kleine picnicktafeltje tussen veld 3 en 4. Buiten de Greenstars (Die krijgen het altijd in de rust) geldt dit voor na de wedstrijd. Voor de andere leeftijden (13 t/m 15) staat er limonade klaar in de rust.

Voor de rest wens ik iedereen natuurlijk een geweldig maar vooral een sportief seizoen toe en tot in de kantine!!

Met vriendelijke groet,

Michel van Grinsven