De ideale 11 van Baarn zoekt 4 leden voor de Sponsorcommissie

SV Baarn groeit de afgelopen jaren telkens verder, niet alleen in het aantal leden, maar we zijn bijvoorbeeld momenteel de enige club in Baarn met zoveel betaalde trainers. Met deze inzet worden we telkens professioneler en doen we er van alles aan om het nog leuker te maken.

Om deze ambitie voort te kunnen zetten zijn er nog veel meer dromen om na te jagen. Zo willen we een Pannaveld voor de jeugd, zonnepanelen om te verduurzamen en een tribune om vrienden, familie en ondernemers nog nauwer met elkaar te verbinden.

SV Baarn heeft hiermee niet alleen een sportieve rol, maar ook een belangrijke sociale rol. Denk aan het binnenhalen van nieuwe sponsoren, het aangaan van partnerships met ondernemers uit de regio, het helpen organiseren van de Grote Clubactie, sponsoren van activiteiten voor de jeugd, de sponsoring van het clubhuis en evenementen, Baarn Sevens en uiteraard de selectie / het eerste elftal. Lijkt jou dit leuk om hieraan mee te helpen, check hieronder wat je ervoor terug krijgt!

Wat krijg je ervoor terug?

• Belangrijke rol voor de groei van de vereniging;
  • Een superleuk Team!
  • Gezellige borrels;
  • Verder bouwen aan je eigen persoonlijke netwerk in de omgeving van Baarn;
  • Interessante bedrijven waar je over de vloer komt onder de vlag van SV Baarn!

Wat moet je doen om bij deze ongelofelijk belangrijke, gezellige en noodzakelijke commissie aan te sluiten? Bijna niks!
Stuur “JA” of “Ik ontvang graag info” of “Vertel me meer”
naar 06-82 96 55 33 en we nemen contact met je op!