De hele zomervakantie voetballen bij SV Baarn!

⚽️SV Baarn Zomer Voetbalkamp
SV Baarn pakt uit deze zomer met een grandioos Zomer Voetbalkamp voor de jeugd! Dit is dè kans voor spelers die niet op vakantie gaan, hun techniek willen verbeteren òf gewoon lekker iedere dag willen voetballen.
In de zomervakantie organiseren wij het SV Baarn Zomer Voetbalkamp opΒ maandag, dinsdag en woensdag. Elke dag is er een een ander thema en een gevarieerd aanbod van oefeningen en spelletjes, onder begeleiding van onze hoofdtrainers Rik van der Horst, Hendrin Khandan en Tom Gesgarz. Bij deze trainingen komt alles voorbij: van de nieuwste trucjes tot het spelen van de leukste partijvormen.

⚽️Voor wie?
Voor alle jongens en meiden tot en met 12 jaar, voor leden en niet-leden. Voor beginners en gevorderden.

⚽️Wanneer?
Elke maandag, dinsdag en woensdag vanaf maandag 20 juli tot en met 26 augustus.
Tijden: van 9.30-12.00 uur en van 12.30-15.00 uur.

⚽️Kosten?
Je kunt je opgeven voor een dagdeel, een hele dag of een week.
Een dagdeel €10,00
Een hele dag €17,50
Een week €50,00
Aanbieding: iedereen die zich als nieuw lid inschrijft voor komend seizoen, magΒ GRATIS meedoen aan het Zomer Voetbalkamp!!

⚽️Meedoen?
Aanmelden voor het SV Baarn Zomer Voetbalkamp kan via dit formulier:Β INSCHRIJFFORMULIER SV BAARN ZOMER VOETBALKAMP 2020.
Stuur het ingevuld op naarΒ voetbalkamp@svbaarnvoetbal.nl.

⚽️ Vragen?
Heb je nog vragen of wil je meer informatie, neem dan contact op met Rik van der Horst via de mailΒ voetbalkamp@svbaarnvoetbal.nl.
Of stuur een appje naar de SV Baarn Whatsapp Service 06 82 96 55 33.

⚽️ Tenslotte
Tijdens de dagen van het Zomer Voetbalkamp wordt door de hoofdtrainers en assistenten op en rond het veld toezicht gehouden. De kantine is tijdens het Voetbalkamp open, voor een tosti, een lekker broodje of een snackje.
De maatregelen in verband met het coronavirus zijn nog steeds van kracht.

MELD JE NU AAN VOOR HET GRANDIOZE ZOMER VOETBALKAMP BIJ SV BAARN!