Clubinfo

Welkom bij SV Baarn!

Op onze website vind je alle mogelijke informatie over de club, de teams, wedstrijdprogramma’s, commissies en activiteiten.

SV Baarn heeft als oudste voetbalvereniging van Baarn een rijke traditie als het gaat om een warme en veilige omgeving om te kunnen sporten. We bieden elke sporter kansen om het beste uit zichzelf te halen als het gaat om sportieve ambities. We hebben voor alle jeugdteams een goede jeugdtrainer, bieden kwalitatief 2x per week trainingen aan alle teams en hebben op elk niveau mogelijkheden om door te stromen of in onze breedteteams te spelen. Dat geldt voor jongens èn meisjes.
Naast het voetbal organiseren we ook zeer regelmatig sociale activiteiten voor jong en oud, zoals het Warme Worsten Toernooi, themafeesten, Friends Tournament, horecatoernooi, pupillenweekend, voetbalkampen in alle vakanties en dergelijke. De kantine is het hart van onze vereniging waar regelmatig gezellige bijeenkomsten plaatsvinden.
Op woensdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdagochtend staan bij ons altijd de “GreenStars” centraal: dat zijn kinderen die vanaf 4 jaar kunnen meedoen in partijtjes in een eigen onderlinge competitie.

Welkom bij SV Baarn, de beste jeugdclub van Baarn!

Ons algemene emailadres is: info@svbaarnvoetbal.nl.