Aanmelden voor de trainingsdagen

Wat leuk dat je belangstelling hebt om lid van onze vereniging te worden! Dat kan al vanaf vier jaar. Van 4 tot 6 jaar kun je al meespelen bij de “GreenStars” van SV Baarn. Alles over de GreenStars (meetrainen, trainingsdagen, wedstrijden) lees je hier.

Wil je een keer meetrainen? Dat kan zeker. Laat het dan wel eerst even weten. Stuur daarvoor een mail naar Floris Millenaar: floris1974@gmail.com..

Alle trainingstijden staan hier.

Als je lid wordt, delen we je natuurlijk in bij een team. Natuurlijk houden we bij de jongste jeugd zoveel mogelijk rekening met de vriendjes waar je graag mee wilt spelen in een team.

Weet je al dat je lid wilt worden? Vul dan onderstaand formulier in en stuur dat op naar ledenadministratie@svbaarnvoetbal.nl.
Het is een vooraanmelding: als je het hebt ingevuld en verstuurd, nemen we zo snel mogelijk contact met je op om alles definitief te maken.

Word document: Aanmeldingsformulier SV Baarn
PDF-document: Aanmeldingsformulier SV Baarn