Aanmelden voor de trainingsdagen

Wil je lid worden van SV Baarn? Dat is fantastisch!

Je aanmelding verloopt via de site van de KNVB (je gaat dus even weg van deze pagina): hier is de link naar het inschrijfformulier. Je krijgt van de KNVB automatisch een bevestigingsmail dat ook naar onze ledenadministratie wordt gestuurd. Op de pagina Aanmelden kun je ook meer informatie over wie-doet-wat bij SV Baarn vinden.

Lid worden van onze vereniging kan al vanaf vier jaar. Dan train en speel je mee bij de “GreenStars”. Alles over de GreenStars (meetrainen, trainingstijden, wedstrijden) lees je hier.

Wil je een keer meetrainen? Je kunt (je kind) vrijblijvend enkele keren meedoen met trainen, om kennis te maken en te ervaren hoe het gaat bij SV Baarn. Aanmelden voor de gratis proeftrainingen kan via een mail naar de Coördinator van de GreenStars, Floris Millenaar: floris1974@gmail.com.

Alle trainingsdagen en tijden staan hier.

Als je lid wordt, delen we je vanaf de leeftijdsgroep O8 in bij een team dat bij jou past. Natuurlijk houden we bij de jongste jeugd zoveel mogelijk rekening met de vriendjes waar je graag mee wilt spelen in een team. De indelingen worden gedaan door de Hoofd Jeugd Opleiding en de Technische Commissie.