Terras weer open!

Yes! Vanaf aanstaande zaterdag 22 mei 2021 gaat ons terras weer open! We kijken ernaar uit om weer een gezellig drankje met jullie te doen. Er zijn echter wel een paar regels waar wij, samen met jullie, zorg voor dienen te dragen.

– Het terras is alleen op zaterdag open, van 09.00 uur tot 20.00 uur.
– Reserveren is verplicht en kan op 2 manieren:
1. Bij de deur
2. Bij Michel van Grinsven via 0623921297

– Alle geregistreerde leden van SV Baarn zijn, als er plek is, welkom om plaats te nemen.
– Het sportpark is en blijft gesloten voor bezoekers en toeschouwers.
– Vol is vol en binnen de hekken van het sportpark wachten op een vrije plek is niet toegestaan.
– Je krijgt een vaste plek om te zitten toegewezen en onderling wisselen mag niet.
– De toiletten zijn open. Bij gebruik is een mondkapje wel verplicht.
– De keuken blijft voorlopig gesloten. Wel is het mogelijk om drankjes te bestellen en hebben we een klein assortiment met chips en snoep.
– Volg altijd de aanwijzingen van het kantinepersoneel.
– Voor niet leden is het mogelijk om een ‘to-go’ te halen. Dit houdt in dan je bijvoorbeeld een koffie reserveert en buiten de hekken van het sportpark opdrinkt.
– Bij griepverschijnselen blijf je thuis.

Wij vragen jullie om de voorwaarden te respecteren want alleen op die manier kunnen wij er met z’n allen weer gezellige momenten van maken op ons prachtige terras! Tot snel!