Oefenwedstrijden

Naast competitievoetbal is het ook leuk om met je team een aantal toernooien te spelen. De meeste toernooien worden in het voorjaar gehouden, maar soms ook in andere jaargetijden, tijdens een schoolvakantie of winterstop.

Vanuit de vereniging worden de jeugdteams tot en met O17 gezamenlijk aangemeld bij het jaarlijkse toernooi van TOV. Dit toernooi is verdeeld over 2 zaterdagen eind mei, begin juni van elk jaar. Het is voor ons een thuistoernooi en deelname van onze jeugdteams van O17 t/m O8 staat min of meer vast.

Daarnaast is elke leider vrij om naar eigen keuze een toernooi voor zijn of haar team te organiseren. Afhankelijk van de agenda van je eigen team (schoolverplichtingen, weekendjes weg, examenperiode), kun je je inschrijven bij een toernooi in binnen- of buitenland. We krijgen regelmatig uitnodigingen van verenigingen in Nederland en deze uitnodigingen worden doorgestuurd naar de betreffende leider(s). En anders kun je eenvoudig via Google zoeken naar een geschikt toernooi voor jouw team.

Het is ook erg leuk om een keer met je team deel te nemen aan een internationaal toernooi in België, Duitsland, Franrijk, Engeland of Spanje. Je kunt dan het beste even contact opnemen met Euro-Sportring in Baarn, het bedrijf dat gespecialiseerd is in buitenlandse toernooien en daar hebben wij zeer goede ervaringen mee.

Toernooien 2019:
Zaterdag 8 juni – TOV toernooi voor de jongste jeugdteams
Zaterdag 15 juni – TOV-toernooi voor de oudere jeugdteams tm O17
Zaterdag 29 juni - Nefkens Talent Cup