Vrijwilligerswerk

Het is dankzij onze vrijwilligers dat we kunnen bestaan. Een vrijwilliger zijn kan in verschillende vormen en intensiteit. Denk aan het meehelpen met organiseren van evenementen tot aan een keer achter de bar staan op een speeldag van je kinderen. Maar er zijn nog meer functies waar we vrijwilligers voor zoeken. En we streven ernaar dat je er slechts een paar uur per week of per maand aan hoeft te besteden. Wil jij ons komen helpen? We zoeken nog vrijwilligers voor:

* Bar- en Kantinemedewerker
Als vrijwilliger in de kantine zorg je voor de verkoop van eten en drinken aan de bar, maak je broodjes en snacks en zorg je dat de voorraad aangevuld wordt. Je houdt van gezelligheid en de dynamiek van de voetbalvereniging spreekt je aan. Een bardienst bestaat uit een shift van vier uur per keer en die draai je in overleg met de kantinebeheerder. Ervaring niet noodzakelijk. We zoeken voor deze taak dus meerdere mensen!
Tijdsbesteding: 4 uur per dienst

* Evenementen Coördinator
Je helpt mee bij de organisatie van evenementen en toernooien die bij ons elk seizoen gehouden worden. Bijvoorbeeld het Warme Worsten Toernooi, Friends Tournament, Eindfeest van de Jeugd, Seniorenfeestavonden, Nefkens Talent Cup. Het zijn veelal de logistieke zaken die op elkaar afgestemd moeten worden. Je bent niet wekelijks bezig met de organisatie, maar in de aanloop naar een evenement ben je er wat meer mee bezig.
Tijdsbesteding: 2-4 uur per week.

* Lid Sponsorcommissie
Als lid van de Sponsorcommissie zorg je voor de inkomsten die noodzakelijk zijn voor de vereniging. Samen met de andere commissieleden maak je plannen voor sponsoring, benadert potentiële nieuwe sponsors en zorgt uiteindelijk voor afhandeling van sponsorcontracten. Lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren aan de financiële groei van de vereniging, vul dan het formulier in!
Tijdsbesteding: 2-4 uur per week.

* Lid Communicatie & PR commissie
Het lid van de Communicatie & PR Commissie zorgt met in- en externe communicatie voor het positief uitdragen van SV Baarn. Denk aan het uptodate houden van de website en social media met nieuwtjes en foto’s, het versturen van de maandelijkse nieuwsbrief i.s.m. de redacteur en het onderhouden van contacten met pers en media.
Tijdsbesteding: 2 uur per week.

* Scheidsrechter
In verband met uitbreiding van wedstrijden bij de oudere jeugd en senioren, op zaterdag en op zondag, zijn we op zoek naar scheidsrechters die regelmatig een wedstrijdje willen fluiten. In het weekend, maar soms ook op doordeweekse avonden.
Tijdsbesteding: 2 uur per week.

* Gastheer/gastvrouw op zaterdag
Omdat de vereniging groeit, zijn er op zaterdag ook steeds meer wedstrijden die gespeeld worden. Dan kunnen we hulp gebruiken bij het ontvangen van tegenstanders en scheidsrechters, het indelen van kleedkamers en het verwerken van uitslagen. Als gastheer/gastvrouw ben je ons visitekaartje en geef je bijvoorbeeld ook informatie aan nieuwe leden over SV Baarn en haar verenigingsactiviteiten. We zijn op zoek naar meerder kandidaten, die nu en dan beschikbaar zijn voor het invullen van deze functie.
Tijdsbesteding: 4 uur op zaterdag.

* Kortlopende projecten waarbij tijdelijk hand- en spandiensten worden gevraagd
Wil je wel iets voor de vereniging doen, maar wil je niet gebonden zijn aan een vaste taak, dan kun je je ook opgeven voor incidentele zaken die gedaan moeten worden. Denk aan klussen zoals reparatiewerk, kleine schilderwerk en onderhoudsklusjes aan onze gebouwen. Geef je op als we af en toe een beroep op je mogen doen!
Tijdsbesteding: 2-4 uur per maand, in overleg

Onderstaand formulier kun je invullen om ons te laten weten wat jij graag zou willen doen in onze vereniging. Heb je het formulier helemaal ingevuld dan nemen wij snel contact met je op om het verder te bespreken. Alvast bedankt!

[contact-form-7 id=”1563″ title=”Vrijwilligers”]