Vrijwilligerswerk

Het is dankzij onze vrijwilligers dat we kunnen bestaan. Een vrijwilliger zijn kan in verschillende vormen en intensiteit. Denk aan het meehelpen met organiseren van evenementen tot aan een keer achter de bar staan op een speeldag van je kinderen. Wil jij helpen ons komen helpen?

Onderstaand formulier kun je invullen om ons te laten weten wat jij graag zou willen doen in onze vereniging. Heb je het formulier helemaal ingevuld dan nemen wij snel contact met je op om het verder te bespreken. Alvast bedankt!

Invullijst vrijwilligerswerk SV Baarn

Algemene informatie

1. Bij onze vereniging doen veel vrijwilligers werk dat gerelateerd is aan hun werk en/of interesse.

2. Doe je al vrijwilligerswerk binnen onze vereniging? Dan bedoelen we niet: rijden, kledingwassen en een keer grensrechteren. Graag kort omschrijven

3. Welke taken of klussen zou jij voor onze vereniging (extra) willen uitvoeren?

4. Kruis aan op welk gebied jij vrijwilligerswerk voor de vereniging wilt doen

Scheidsrechterscommissie
Commerciële Commissie: sponsoring, netwerken
Materiaal- en onderhoudswerk
Kantine: bardienst, gastheer/vrouw
Wedstrijdsecretariaat
Communicatie & PR: website, social media, promotie
Bestuurslid
(Jeugd-)elftalleider
EvenementenCommissie
Ik weet het nog niet, maar ik word graag nader geïnformeerd

5. Indien je geen vaste vrijwilligerstaak wilt, welke kortlopende of projectmatige taken zou je eventueel willen en kunnen vervullen? Denk hierbij aan bouw nieuwe kleedkamers begeleiden, nieuwe kleding inkopen, (jubileum-)event organiseren:

6. Weet jij iemand die wij als bestuur zouden kunnen benaderen voor één of meerdere taken of klussen?

7. Zou je (met jouw bedrijf) SV Baarn willen sponsoren? En zo ja, op welke wijze? (indien van toepassing)

8. Heb je verder nog suggesties of op- en aanmerkingen?

Handtekening

Zodra het formulier verzonden is ontvang je van ons daarvan een bevestiging. We zullen daarna snel contact opnemen jouw aanmelding te bespreken. Namens SV Baarn alvast hartelijk bedankt voor je medewerking!