Vacature: Kantinemedewerker zaterdagmiddag

Met ingang van het nieuwe seizoen zoeken wij één of meerdere enthousiaste vaste medewerkers (m/v, vanaf 18 jaar) voor de zaterdagmiddag.
Als vaste medewerker geef je leiding aan ouders en andere vrijwilligers die kantinedienst hebben. Je hoeft geen ervaring te hebben, wij zorgen ervoor dat je goed ingewerkt wordt in de keuken en achter de bar.
Het gaat om 8 uur per week, op zaterdag van 12.00 tot 20.00 uur, gedurende het voetbalseizoen. Voor vrijwilligers die zich als vaste medewerker op zaterdagmiddag aanmelden, is een kleine onkostenvergoeding mogelijk.
Voor meer informatie kun je terecht bij Marijke Dragt via marijkedragt@hotmail, telefoon 06-42659978 of bij Will de Vaal via nobleen@gmail.com, telefoon 06-20740472.
WEET JIJ IEMAND DIE DIT LEUK VINDT? LAAT HET ONS WETEN!