Sv Baarn O8-1: Nieuwe trainingspakken gevierd met overwinning

Zaterdag 30 september was een speciale dag voor de voetballers van sv Baarn O8-1: Voor het eerst kon de nieuwe trainingskleding getoond worden aan het thuispubliek.
Ton Groot van CONSULTDAY en Arnoud Munneke van VANADGROUP zorgden voor de sponsoring van de boys en zo kon de aan eerste thuiswedstrijd met de nieuwe outfit begonnen worden. Tegenstanders waren de buren van TOV. Een paar weken geleden won Baarn in het bekertoernooi van dit team met grote cijfers, maar dat was nog geen garantie dat het deze keer ook zo zou lopen.
Vanaf het begin was echter duidelijk dat sv Baarn maar één doel had: de score van de vorige wedstrijd overtreffen. De eerste tien minuten waren een onemanshow van Levi Baardman. Hij zag kans om maar liefst vier keer de keeper van TOV te passeren. En die doelpunten waren echt geen simpele intikkertjes! Daarbij moet wel worden aangetekend dat Levi vaak perfect werd aangespeeld door verdedigers Mats Groot, Olivier Munneke en Bastian den Blanken. Ook Sven v.d. Biezen liet zich niet onbetuigd en wist maar liefst vijf keer te scoren.
Tot vlak voor tijd wisten keepers Gijs Radstok (eerste helft) en Hugo Willems (tweede helft) de nul te houden, maar valk voor tijd scoorde TOV toch nog twee keer.
Ook Mats en de levensgevaarlijk Sam te Kloese leverden hun bijdrage in de score, zodat tenslotte een 15-2 eindstand op het bord kwam.
Het mag duidelijk zijn dat een resultaat als dit niet uit de lucht komt vallen. Er wordt door de boys twee keer in de week intensief getraind met trainer Freek Berrier. Dit alles onder supervisie van hoofd opleidingen Hendrin Khandan die met zijn grote kunde en ervaring de jeugd van sv Baarn op een hoger niveau wil brengen. De jongens krijgen op vrijdagmiddag nog eens apart aandacht in de vorm van techniektraining. Op zaterdag krijgen ze begeleiding van coach Arnoud Munneke die het team geweldig weet te stimuleren.
De jongens weten inmiddels dat het niet elke week zo gemakkelijk zal gaan, maar als ze zo spelen als de afgelopen weken moeten ze zeker bij de betere ploegen in de afdeling gaan behoren.