SV Baarn neemt helaas afscheid van keeper Jonathan Floor

Wegens het opzetten van een eigen stichting zal Jonathan een stapje terug moeten doen. Wel blijft hij als keeper verbonden aan de selectie, maar zal hij vanwege de stichting grote delen van het seizoen in het buitenland zitten. Jona kwam twee seizoenen geleden over van TOV en is het mooie voorbeeld van de stijgende lijn van de selectie. Waar hij in het begin nog even moest aanpassen is hij nu een betrouwbare keeper die dit ook al meerdere malen in het 1ste elftal heeft laten zien. Als club vinden wij het erg jammer dat Jona een stapje terug gaat doen: naast zijn inzet, betrouwbaarheid en zijn positieve instelling gaan wij vooral een winnaar missen.
Jona, bedankt voor de mooie momenten en de momenten die nog komen gaan!

Jonathan Floor:

“Vorig seizoen kwam ik bij de selectie, waar ik een warm welkom kreeg. Ik werd van buitenaf gehaald en kende nagenoeg niemand. Bij binnenkomst hing er al een zeer fijne en warme sfeer. Zowel bij de club als binnen het team. Aan het begin had ik nog wat moeite om mijn plek in de groep te vinden, maar door eenieder ben ik daar super goed bij geholpen en daardoor voel ik me, ondanks mijn TOV achtergrond een echte Baarnaar! Helaas voor het team heb ik moeten besluiten om na dit seizoen te stoppen als ´fulltime´ keeper bij Baarn. Momenteel ben ik bezig mijn eigen stichting op te zetten voor wezen en daklozen. Hierbij zal ik me in eerste instantie vooral richten op Kenia. Het is voor mij al heel lang een droom om ontwikkelingswerk te gaan doen. Nu is dan eindelijk mijn kans daar door de opgebouwde contacten. Maar om dit allemaal te verwezenlijken heb ik veel hulp nodig d.m.v. donaties met het liefst een hoop schoolspullen, schoenen e.d. Uiteraard is financiële steun ook meer dan welkom. Ik zal er hoogstpersoonlijk voor zorgen dat alle donaties ten goede zullen komen van de kinderen daar. De naam van de stichting zal zijn: Stichting Christians For Children.

Wel heb ik met Tom Gesgarz afgesproken lid te blijven van de vereniging. Maar door deze werkzaamheden kunnen ze dus niet meer volledig op me rekenen. En zoals jullie me kennen zal ik er staan wanneer jullie me nodig hebben. SV Baarn bedankt”!

Volgend seizoen zal Jurgen Wouterse de overstap maken van de J0-19 naar de selectie en de club is nog in gesprek met de dit seizoen zeer sterk keepende Daan van der Vliet. Daarnaast is de staf nog op zoek naar een derde keeper om de selectie zo op volle sterkte aan het nieuwe seizoen te starten.