SV Baarn de voorbereiding in!

Na een uitstekende tweede seizoenshelft en welverdiende vakantie start de hoogste selectie van SV Baarn op dinsdag 7 augustus weer met trainen. De 35-koppige selectie onder leiding van trainer Tom Gesgarz gaat komend seizoen voor één van de topposities in de 4e klasse. Trainer Gesgarz heeft de beschikking over een goede en gevarieerde selectie. “Een mooie mix tussen jonge, zelf opgeleide spelers en oudere ervaren Baarnse spelers”, aldus de hoofdtrainer.

Op keeper Samir Laila (vertrokken naar VV Eemboys) na is iedereen bij de club gebleven. Keeper Nick Braamburg moet vanwege studie ook een stapje terug doen, maar blijft betrokken bij de selectie en is beschikbaar wanneer nodig.
De resultaten binnen de vereniging, van zowel de senioren als de jeugd, zijn ook opgevallen bij andere Baarnse spelers. Hierdoor is de selectie versterkt met de volgende spelers:

Yassine Ennahachi (VV Eemboys)
Niels Agterberg (VV Eemboys)
Joris Braamburg (Zondag 2)
Yessin Asag (SEC)
Daan van der Vliet (VVZ ‘49)
Jeroen Gravekamp (zaterdag 2/eigen jeugd)
Jan Willem Peek (zaterdag 2/eigen jeugd)
Thom Bakker (zaterdag 2/eigen jeugd)
Jordi van Maanen (eigen jeugd)
Manu Neto Gomes D’Almeida (CJVV)
Pim Termote (zaterdag 2/eigen jeugd)