SV BAARN – COBU BOYS

Morgen, zaterdag 1 december 2018, speelt SV Baarn tegen Cobu Boys uit Amersfoort. Deze wedstrijd is van belang voor de positie 2 t/m 4 op de ranglijst. Bij winst kan SV Baarn op de 2e plaats komen afhankelijk van het resultaat van KVVA-’t Gooi.

Cobu Boys is vrijwel onbekend voor SV Baarn. In competitieverband zijn ze elkaar nog nooit tegengekomen. Alleen voor de beker.

Met de winterstop in zicht (na deze wedstrijd nog 2 wedstrijden) is het dus van groot belang dat de punten in Baarn blijven en de aansluiting met de top blijft.

In de selectie is een aantal twijfelgevallen of ze kunnen spelen, maar vanuit de jeugd staan er alweer jongens klaar om mee te doen. Mede door een goede jeugdafdeling onderscheidt SV Baarn zich van de andere verenigingen in deze klasse. En dit is iets om trots op te zijn.

Voorafgaand aan deze wedstrijd speelt ons 2e tegen Eemboys 2 om 11:00 uur. Een derby en altijd leuk om naar te kijken.