SCHEIDSRECHTERS GEVRAAGD VOOR 9 JUNI

Voor het toernooi bij TOV op 9 juni aanstaande, waaraan onze jeugdteams ook meedoen, zoeken we nog scheidsrechters. We werken namelijk samen met TOV voor wat betreft het delen van de faciliteiten (kleedkamers, kantine) en het leveren van jeugdscheidsrechters. De afgelopen jaren deden telkens ruim 20 oudere jeugdspelers van ons mee als scheidsrechter. Voor dit jaar hebben we alleen voor 9 juni scheidsrechters nodig om wedstrijdjes te fluiten in de leeftijdscategoriën O13, O15 en O17. Gezien de groei in het aantal deelnemende clubs dit jaar, zijn er extra veel scheidsrechters nodig. Vandaar deze oproep. Aanmelden kan rechtstreeks bij Paul Korpelshoek: communicatie@svbaarn-voetbal.nl of via een appje 065389239.