Niels Agterberg volgend jaar in het groen-wit van SV Baarn!

Niels, afkomstig uit de jeugd van TOV en later VVZ ‘49, heeft besloten om de overstap te maken van VV Eemboys naar SV Baarn.
In de jeugd speelde Niels tot en met de C1 bij TOV, waarna hij bij VVZ ‘49 in de B1, A1 en het 2e elftal heeft gespeeld.
Vervolgens is Niels in 2012 teruggekeerd bij TOV, waar hij vier jaar in het eerste elftal heeft gespeeld, met als hoogtepunt de promotie naar 2e klasse.
De afgelopen twee jaar kwam Niels uit voor Eemboys, waar hij twee mooie, goede jaren heeft beleefd bij deze warme en hartelijke club.

Op de vraag waarom dan toch de keuze voor Baarn zegt Niels het volgende:

“SV Baarn timmert hard aan de weg en wil duidelijk hogerop. Met een duidelijk plan, goede jeugdopleiding en veel ambitie. Daarbij was er in het eerste elftal dit seizoen een duidelijke stijgende lijn zichtbaar en volgens mij is iedereen binnen en rondom de club gebrand om deze het komende seizoen door te trekken. Ik hoop hieraan als speler van Baarn in de komende seizoenen een bijdrage te kunnen leveren, met hopelijk promotie naar de derde klasse als gevolg!”

Trainer Gesgarz is erg blij met de slimme voetballer die ook nog eens over een zeer goed loopvermogen beschikt. Niels is een waardevolle aanvulling om ons elftal nog meer in balans te krijgen!