Maak kennis met…Gerben de Radder

Sinds dit seizoen hebben we een nieuwe verzorger bij ons eerste: Gerben de Radder. Voor vele Baarnaars geen onbekende op de velden. Hij stelt zich zelf even voor:
“Mijn naam is Gerben de Radder, 32 jaar en ik woon in Baarn met mijn vrouw en hond. Sinds augustus dit jaar loop ik mee bij SV Baarn in het eerste elftal als sportverzorger. Mijn achtergrond in de sportmassage en blessurepreventie komt hierbij goed van toepassing.
Ik ben gediplomeerd en gelicenseerd bij de NGS als (sport-)masseur.

Naast SV Baarn werk ik als zelfstandige in mijn eigen praktijk, waar ik sport- en ontspanningsmassage geef en daarnaast ook sportbegeleiding. Ik heb kennis van EHB(S)O, reanimatie, bandageren en tapen. Naast mijn ervaring als personal trainer is het vak van masseur een mooie uitbreiding van mijn interessegebied: het menselijk lichaam en sport. Mijn passie is dan ook het zorgen voor ontspanning en het klaarstomen voor en na een sportieve prestatie. Tevens sport ik graag ook zelf in mijn vrije tijd, zoals tafeltennis, hardlopen, wielrennen en mountainbiken.
Ik kijk uit naar een mooi seizoen!”

Uiteraard wensen we Gerben veel succes en ook heel veel plezier bij onze vereniging!