Kledingplan

Bij voetbal hoort natuurlijk ook een mooi tenue! Bij SV Baarn maken we gebruik van een kledingplan. Wat houdt dat allemaal in?

Elk lid betaald naast contributie een klein bedrag per maand en daarvoor krijgen zij een shirtje en broekje voor de wedstrijden. De kleding zit allemaal in 1 gezamenlijke tas per team en wordt op door iedereen een keer gewassen (of ouders stellen zicht vrijwillig beschikbaar het elke wedstrijd te doen). Sokken zijn niet inbegrepen en dienen gekocht te worden voor de wedstrijden.
Daarnaast kun je bij onze sponsor Sportze veel extra kleding aanschaffen zoals trainingspakken, extra sokken, of andere trainingsmateriaal!

Het is de bedoeling dat elk team een eigen kledingsponsor heeft. Bedrijven betalen een vast bedrag (voor drie jaar) en wordt het bedrijfslogo op de borst van het shirt bedrukt. Wil je hierover meer informatie, neem dan contact op met sponsoring@svbaarn-voetbal.nl.