Het dak is er af!

Beste leden en ouders van SV Baarn,

Zoals jullie inmiddels hebben gemerkt, is vlak voor de zomervakantie het dak van onze tribune verwijderd. Het dak bevatte namelijk asbest en dus was het nodig om dit veilig te verwijderen. Wat nog niet zo duidelijk is, is dat wij hele mooie plannen hebben met onze oude tribune!

In het afgelopen seizoen hebben we namelijk gemerkt dat het met SV Baarn op dit moment zo goed gaat, dat we op zaterdag kleedkamers te kort komen. Om dit in de toekomst te voorkomen, zijn wij op dit moment druk bezig met de voorbereiding van de bouw van nieuwe kleedkamers op de plek van de tribune.

We willen natuurlijk graag haast maken met de bouw van deze nieuwe kleedkamers, zodat we hier snel over kunnen beschikken. Maar zoals jullie begrijpen gaat dit niet van de ene op de andere dag. We vragen daarom jullie begrip in de komende periode als je misschien een keer moet omkleden op een andere plek, of als je haast moet maken met douchen. We doen er alles aan om zo snel mogelijk te beginnen met de bouw!

Mocht je overigens willen helpen bij het proces van de bouw, dan zouden we dit super vinden! Hulp op het gebied van de financiering van de kleedkamers is erg welkom! Meld je aan via: voorzitter@svbaarn-voetbal.nl.

Jan-Willem van der Roest
Voorzitter SV Baarn