Welkom bij de Greenstars!

Het is weer mogelijk om je kind in te schrijven als lid van voetbalclub SV Baarn.

Bij SV Baarn kunnen jongens en meisjes vanaf 4 jaar terecht om met behulp van onze zeer bekwame en enthousiaste trainers en prima faciliteiten lekker te komen voetballen. Kinderen van 4 tot en met 6 jaar spelen bij de Greenstars, uitgezonderd de kinderen die het niveau ontgroeid zijn, want die kunnen doorstromen naar een ander niveau (wanneer er plek is). Dit gebeurt altijd in overleg met de ouders. Op de woensdagmiddagen en vrijdagmiddagen wordt er getraind en op zaterdagochtend worden in een interne competitie (altijd bij SV Baarn dus) wedstrijden gespeeld. We proberen de kinderen zoveel mogelijk op leeftijd en speelsterkte in te delen zodat iedereen de ruimte krijgt om zich te ontplooien en hetzelfde spelplezier ervaart.
Bij de Greenstars van SV Baarn worden de trainingen verzorgd door Hendrin Khandan, een zeer ervaren jeugdtrainer en zijn assistenten. Hendrin is vorige deze zomer in dienst na jarenlang werkzaam te zijn geweest bij HC & FC Victoria Hilversum en BFC Bussum. Met zijn jarenlange ervaring bij genoemde clubs en zijn stages bij Betaald Voetbalorganisaties waaronder AFC Ajax, is hij de aangewezen persoon om jouw kind goed te leren voetballen!
Bij de Greenstars van SV Baarn worden de trainingen ook verzorgd door Rik van der Horst, ook een zeer ervaren jeugdtrainer, jarenlang werkzaam geweest bij de bovenbouw van FC Utrecht als trainer en coach, was tevens werkzaam bij vv Jonathan (Zeist) als coördinator van de jeugd en trainer/coach van verschillende teams.
Deze toppers worden bijgestaan door enthousiaste jeugdspelers die van hen de kneepjes van het vak leren om later zelfstandig teams te trainen en te coachen.
Elke zaterdagochtend spelen de Greenstars hun eigen Champions League  (in tenues van verschillende topclubs, beschikbaar gesteld door de club). Er worden teams van 5 kinderen geformeerd die 4 tegen 4 spelen (om ervoor te zorgen dat de kinderen veel balcontacten hebben).

Wanneer je vragen of aanvullende informatie nodig hebt kun je dat uiteraard laten weten. Klik op deze link en je komt op de juiste pagina om aan te melden: http://www.svbaarnvoetbal.nl/aanmelden/

Wil je je kind een keer een proeftraining laten meemaken? Stuur dan een email naar onderstaande e-mailadres of bel onderstaand nummer. Of kom gewoon langs op woensdagmiddag en laat je zoon of dochter die nieuwe vriendjes uit de klas gezellig meenemen! YouTube impressie Greenstars SV Baarn: https://youtu.be/acjZY70fOeI

Voor meer informatie over de Mini’s kun je contact opnemen met:
Udo van der Bijl - udo@thuvanderbijl.com
Hendrin Kahndan – hendrin21@hotmail.com

Je kunt hier de pdf met uitgebreide informatie over het seizoen 2018-2019 downloaden: SV Baarn GreenStars 2018-2019