Gratis inloopspreekuren fysiotherapie

SV Baarn is met ingang van dit seizoen een samenwerking aangegaan met FTB Sport Medisch Centrum in Baarn.

Onderdeel van deze samenwerking is dat FTB elke woensdagavond van 18.15u tot 19.30u gratis inloopspreekuren zal verzorgen bij SV Baarn. Heeft u of uw kind een sportblessure of wilt u graag informatie en advies dan bent u elke woensdagavond van harte welkom!

Wat houdt het Fysiotherapeutisch Sportspreekuur in?
Tijdens het spreekuur is er ruimte voor het beoordelen van (acute) blessures en adviseren wij welke maatregelen genomen kunnen worden om zo snel en verantwoord mogelijk het voetballen te kunnen hervatten. Daarnaast staan we natuurlijk klaar om vragen te beantwoorden omtrent klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat waarop een vrijblijvend advies volgt. Het spreekuur is vrij toegankelijk en kosteloos, er hoeft dus geen afspraak gemaakt te worden. Indien verder onderzoek of behandeling noodzakelijk wordt geacht, kunnen deze vergoed worden door de zorgverzekeraar.

Kom gerust langs
Het spreekuur is toegankelijk voor alle leden van SV Baarn. Heeft u of uw kind een blessure opgelopen? Aarzel dan niet om voor vrijblijvend advies en onderzoek langs te komen. Indien u het nog even wil aankijken is dat natuurlijk ook goed. Na 3 tot 5 dagen zouden de klachten normaal gesproken moeten afnemen. Houden de klachten langer dan een week aan, kom dan gerust langs op het spreekuur bij SV Baarn. Snelle beoordeling en advies en/of eventuele behandeling verkleint de kans op groter letsel. Als ouder bent u ook van harte welkom op het spreekuur voor vragen of overleg.

Komen bovenstaande tijden niet uit of wilt u liever graag direct een afspraak inplannen? Dan zijn wij te bereiken via onderstaande contactgegevens.

Met sportieve groet,

Michael van der Veer en Marcel Nowee
Sportmedische begeleiding S.V. Baarn
FTB Multidisciplinair Gezondheidscentrum
Schoolstraat 53C , 3742 CD Baarn
(035) 5435983
info@ftbbaarn.nl