FREEK BERRIER “LID VAN VERDIENSTE”!

Tijdens de Algemene Leden Vergadering van afgelopen week, is Freek Berrier benoemd tot “Lid van Verdienste” van SV Baarn.

Al tientallen jaren is Freek aan SV Baarn verbonden. Hij stond niet alleen bij SV Baarn, maar feitelijk in de hele regio Baarn, Soest, Amersfoort bekend als dè trainer/coach van de F1 van SV Baarn. Naast trainer/coach is hij ook jeugdvoorzitter geweest en heeft jaren in het voetbalbestuur gezeten. Als je alles wat Freek in de loop der jaren voor de vereniging heeft gedaan in ‘bulletpoints’ onder elkaar zet, dan zijn dat ruim twee kantjes A4, chapeau!
Medio april gaat Freek naar Amsterdam verhuizen en zal daarom aan het einde van het seizoen SV Baarn gaan verlaten. Met de benoeming van Freek tot “Lid van Verdienste”, spreekt voorzitter Evert Jan Stagge namens de hele vereniging zijn enorme waardering uit voor alles wat Freek al die jaren voor SV Baarn gedaan heeft. Ontzettend veel dank Freek en van harte gefeliciteerd!!