EVERT JAN STAGGE NIEUWE VOORZITTER SV BAARN

Tijdens een goed bezochte Bijzondere Ledenvergadering is gisteravond Evert Jan Stagge unaniem gekozen tot nieuwe voorzitter van de vereniging.
Nadat de stemmen waren geteld, bedankte Paul Korpelshoek namens de collega-bestuursleden Jan-Willem van der Roest voor de voortreffelijke wijze waarop hij als voorzitter de veranderingen binnen de club heeft doorgevoerd.
Evert Jan gaf aan nu de volgende stap te willen gaan maken met de club. Zoals bijvoorbeeld met het nieuwe Jeugdplan 2018-2021 dat gisteravond door Hoofd Technisch Jeugdcoördinator Rik van der Horst werd toegelicht.
Maar er liggen voor de nieuwe voorzitter nog meer mooie, nieuwe uitdagingen te wachten.

Jan-Willem, langs deze weg heel erg bedankt voor je inzet en al je werk voor SV Baarn! Het ga je goed!