ED ZWANIKKEN WARME WORSTEN TOERNOOI

Zaterdag aanstaande is het zover, dan is er weer het Ed Zwanikken Warme Worsten Toernooi. Dit jaar beleven we de grootste deelname ooit: maar liefst 350 spelers doen mee! En dat is dus een absoluut record!
Kijk snel in welk team je bent ingedeeld: klik op WWT 5 januari 2019 toernooiboekje om de teamindelingen en tijdschema’s te bekijken en te downloaden. De wedstrijden worden op zowel het kunstgras als op het natuurgras gespeeld.
Je moet je op tijd melden bij de wedstrijdtafel, minimaal 15 minuten vóór aanvang van je eerste wedstrijd, bij Debby Meissen en Raymond de Ruyter.

Staat je naam er nog niet bij, maar wil je wel meedoen? Stuur dan even een berichtje aan Debby Meissen, dj_meissen@hotmail.com.

De Nieuwjaarsreceptie begint om 18.00 uur en tussen 18.15 uur en 18.45 uur gaan we ook de KAMPIOENEN van de najaarscompetitie huldigen.