Drie ondergrondentoernooi voor O9-teams bij SV Baarn

Woensdagmiddag/avond 18 april worden er wederom een drie ondergrondentoernooi bij SV Baarn georganiseerd.
Dit keer zijn de O9 teams aan de beurt met als deelnemende clubs FC Utrecht (twee teams), HC & FC Victoria, SO Soest, Altius en SV Baarn.
Vanaf 17.15 uur tot circa 19.15 uur zullen deze ploegen elkaar bestrijden op achtereenvolgens gras, kunstgras en de straat.
Ook zal de O11-1 van SV Baarn een drie ondergrondenwedstrijd spelen tegen FC Utrecht van 17.30 uur tot circa 19.15 uur.
Dit alles in het kader van het differentieel leren om door middel van steeds nieuwe prikkels op een uitdagende manier onze spelers beter te maken.

Op 16 mei komen de O8-2, O9-2 en O10-2 aan de beurt om volgens hetzelfde concept een toernooi te spelen.