Bericht voor bezoekende verenigingen – over VoetbalTV

Met ingang van zaterdag 3 november worden de wedstrijden van SV Baarn die op Veld 3 (kunstgras) worden gespeeld, uitgezonden via de app van VoetbalTV. Alle informatie over het uitzenden van onze wedstrijden, vindt je op de site van VoetbalTV.nl. Daar zijn ook de antwoorden te lezen op alle mogelijk vragen over de beelden, hoe het werkt en de privacywetgeving; zie de pagina Veelgestelde vragen.
Wij vinden het wel zo netjes om alle bezoekende clubs bij aankomst op de hoogte te brengen van de aanwezigheid van videocamera’s voor dit doel op ons sportpark. Hiertoe ontvangen de leiders en coaches een brief met verdere uitleg namens het bestuur van SV Baarn. De brief SV BAARN GOES LIVE is hier te lezen en te downloaden.