Wat leuk dat je belangstelling hebt om lid van onze vereniging te worden! Dat kan al vanaf vier jaar. Van 4 tot 6 jaar ben je een “Greenstar” bij SV Baarn. Alles over de Greenstars (meetrainen, trainingsdagen, wedstrijden) lees je hier.

Wil je een keer meetrainen? Laat het dan wel eerst even weten. Stuur daarvoor een mail naar tc-onderbouw@svbaarn-voetbal.nl

Alle trainingstijden staan hier.

Als je lid wordt, delen we je natuurlijk in bij een team. Natuurlijk houden we bij de jongste jeugd zoveel mogelijk rekening met de vriendjes waar je graag mee wilt spelen in een team.

Weet je al dat je lid wilt worden? Vul dan onderstaand formulier in. Het is een vooraanmelding: als je het hebt ingevuld en verstuurd, nemen we zo snel mogelijk contact met je op om alles definitief te maken.

Persoonlijke gegevens

ManVrouw

PaspoortRijbewijsIdentiteitskaart

JaNee

Per jaarPer half jaarPer kwartaal

Bij ondertekening van dit formulier verklaart u akkoord te gaan met de afschrijving van het contributiebedrag
en afschrijving van de bijdrage aan het kledingfonds.Bij de eerste inschrijving wordt € 3,- administratiekosten afgeschreven.

Ondergetekende gaat akkoord met de statuten en regelementen van S.V. Baarn,
welke verkrijbaar zijn bij het secretariaat en zal bij aanvaarding van het lidmaatschap de verplichtingen van het lidmaatschap nakomen. Ook verklaart ondergetekende hierbij dat hij/zij of indien van toepassing zijn/haar zoon/dochter t/m 5 jaar op eigen verantwoording deelneemt aan verenigingsactiviteiten.