Wat leuk dat je belangstelling hebt om lid van onze vereniging te worden!

Je kunt als beginnend jeugdlid vrijblijvend enkele keren op woensdagmiddag komen trainen op de club. Dan kun je kijken of het je leuk lijkt en lid wilt worden van onze vereniging. De jongste jeugd kan vanaf 4 jaar meedoen met de competitie bij de Green Stars (v/h Mini’s): kijk bij Elftallen voor meer informatie over deze jongste categorie.
Onze Hoofdjeugdtrainer Hendrin Khandan kan je in eerste instantie alles vertellen over trainingstijden, teamindelingen, de procedure voor het aanmelden en algemene informatie over de vereniging. Je kunt hem bereiken op 06-84868888 en mailen via tc-onderbouw@svbaarn-voetbal.nl of hendrin@svbaarn-voetbal.nl.
Vanuit de Technische Commissie krijg je te horen in welk team je eventueel terecht komt. Natuurlijk houden we bij de jongste jeugd zoveel mogelijk rekening met de vriendjes waar je graag mee wilt spelen in een team.
Daarnaast kun je je als nieuw lid ook digitaal aanmelden via onderstaand formulier. Het is een vooraanmelding: als je het hebt ingevuld en verstuurd, nemen we zo snel mogelijk contact met je op om alles definitief te maken.

Van elk nieuw lid, of ouders van een nieuw jeugdlid, verwachten wij dat zij kennis nemen van de statuten en de huisregels. Daarnaast aanvaardt iedereen die lid wordt van de vereniging de verplichting om deel te nemen aan vrijwilligerstaken binnen SV Baarn. Een vereniging kan namelijk niet bestaan zonder vrijwilligers. En zeker binnen een vereniging geldt: vele handen maken licht werk.
Behalve het aanmeldingsformulier om lid te worden, moet je daarom ook het vrijwilligersformulier invullen en opsturen. Dit vrijwilligerswerk bestaat uit het draaien van bar- en keukendiensten, fluiten van wedstrijden, meewerken bij het organiseren van evenementen en toernooien, wedstrijdsecretariaat, gastheer/gastvrouw en dergelijke. Op de formulieren kun je aangeven welke taken jouw voorkeur hebben zodat we daar eventueel rekening mee kunnen houden. Dit formulier vind je hier

Persoonlijke gegevens
ManVrouw

PaspoortRijbewijsIdentiteitskaartJaNeeContributie


Per jaarPer half jaarPer kwartaal


Bij ondertekening van dit formulier verklaart u akkoord te gaan met de afschrijving van het contributiebedrag
en afschrijving van de bijdrage aan het kledingfonds.Bij de eerste inschrijving wordt € 3,- administratiekosten afgeschreven.

Ondergetekende gaat akkoord met de statuten en regelementen van S.V. Baarn,
welke verkrijbaar zijn bij het secretariaat en zal bij aanvaarding van het lidmaatschap de verplichtingen van het lidmaatschap nakomen. Ook verklaart ondergetekende hierbij dat hij/zij of indien van toepassing zijn/haar zoon/dochter t/m 5 jaar op eigen verantwoording deelneemt aan verenigingsactiviteiten.