⚽ BREAKING NEWS ⚽

SV BAARN OP VOETBAL-TV!
Binnenkort kunnen de wedstrijden die bij ons op Veld 3 gespeeld worden, ook thuis live bekeken worden!!

Als één van de eerste 50 voetbalclubs in Nederland hebben wij een overeenkomst gesloten met de KNVB en Talpa om onze thuiswedstrijden live weer te geven via internet. Er is een speciale app voor de spelers waarop fragmenten terug te zien zijn en te delen met familie. Ook is er voor de trainers aparte analyse-software beschikbaar om de wedstrijden na te bespreken met het team.

Dus ook oma in Zwolle of opa in Maastricht kunnen de wedstrijden van SV Baarn volgen!
Een unieke primeur en een geweldige innovatie die helemaal past in de huidige ontwikkeling van onze vereniging!

Deze week is de infrastructuur aangelegd en zijn de camera’s langs Veld 3 geplaatst. Komende week gaat er getest worden met de software.

En dan zullen we ook met meer informatie komen over de toepassing, het gebruik, de privacy en hoe het allemaal in de praktijk gerealiseerd wordt.

Maar dit primeurtje willen we jullie alvast meegeven!!